Ηλίας Μαμαλάκης: Αυτό με συγκίνησε πάρα πολύ μετά το γύρισμα

26 Νοε 2022 - 08:20 | Media
Ηλίας Μαμαλάκης: Αυτό με συγκίνησε πάρα πολύ μετά το γύρισμα

Πίσω στον χρόνο γύρισε ο Ηλίας Μαμαλάκης, μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο MEGA, την Παρασκευή. Ο αγαπημένος μας σεφ αναπόλησε την επιτυχημένη του σειρά εκπομπών, «Μπουκιά και συχώριο» και μοιράστηκε ξεχωριστές ιστορίες με το τηλεοπτικό κοινό.

 Ειδικότερα, ο Ηλίας Μαμαλάκης εξομολογήθηκε πως «θυμάμαι μια φορά στην Αίγυπτο, ήμουν στην Αλεξάνδρεια πάνω στο κάστρο, είχα τελειώσει το γύρισμα και περιφερόμουν στη συννεφιασμένη μέρα. Ήταν μια οικογένεια με Αιγυπτίους, η μαμά, ο μπαμπάς και τα δύο παιδιά και είχαν βγάλει από την τσάντα σαντουιτσάκια και έτρωγαν. Με είδαν έτσι που ήμουν λίγο μελαγχολικός, άρχισαν να μου μιλάνε, δεν καταλάβαινα εγώ τίποτα και στο τέλος η μαμά έβγαλε ένα σάντουιτς και μου το προσέφερε. Αυτό με συγκίνησε πάρα πολύ».

«Πριν ασχοληθώ με την τηλεόραση, δούλευα σε μεγάλες εταιρίες δημητριακών και φόρτωνα καράβια. Τα καλοκαίρια λοιπόν, συνήθως από το λιμάνι του Βόλου, φόρτωνα ένα καραβάκι που λεγόταν Ευαγγελίστρια. Είχα γνωριστεί πολύ καλά με τον καπετάνιο και είχαμε γίνει φίλοι. Αυτός βέβαια σταμάτησε κάποια στιγμή και τον έχασα. Μετά από αρκετούς μήνες, ίσως και χρόνο, πήγα πάλι στη Σκιάθο για να κάνω ένα γύρισμα για το νησί. Πάμε σε ένα πολύ ωραίο νοικοκυρεμένο σπίτι και σε μια πολυθρόνα καθόταν μια ηλικιωμένη κυρία. Κάθισα δίπλα της και ανοίξαμε την κουβέντα. Και εκεί αποκαλύφθηκε ότι η κυρία αυτή ήταν η χήρα του καπετάνιου του Ευαγγελίστρια» συμπλήρωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δανάης Μπάρκα στο Μεγάλο Κανάλι.