Επικαιρότητα:

Σασμός: Ο μικρός Πετρής μήλο της Έριδος ανάμεσα σε Αργυρώ και Σταύρο – η συμβουλή της γιαγιά Ειρήνης

25 Νοε 2022 - 09:39 | Media
Σασμός: Ο μικρός Πετρής μήλο της Έριδος ανάμεσα σε Αργυρώ και Σταύρο – η συμβουλή της γιαγιά Ειρήνης

Η εποχή που ο Σταύρος ήταν ήρεμος και συμπονετικός, πραγματικός βράχος στο πλευρό της Αργυρώς, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί στον «Σασμό». Η άφιξή του στην Κρήτη ήταν η αρχή για να αποκαλυφθεί μια άλλη, πιο σκοτεινή πτυχή του χαρακτήρα του. Όπου και να πάει, ό,τι και να κοιτάξει νιώθει στο σβέρκο του την ανάσα του Αστέρη και ο έρωτας του για τη κόρη της Μαρίνας έχει μετατραπεί σε ασυγκράτητη ζήλια και μια ανάγκη να πάρει το αίμα του πίσω. Παρά το γεγονός ότι γνώριζε από την αρχή πως τα αισθήματα της Αργυρώς γι’ αυτόν ήταν περισσότερο φιλικά και δεν μπορούσαν να συγκριθούν με το πάθος που τη συνέδεσε με τον Αστέρη, η υποψία και μόνο ότι η γυναίκα του συναντάει τον πρώην αγαπημένο της είναι ικανή να τον τρελάνει.

Στα προηγούμενα επεισόδια ο Σταύρος, μετά την απρόοπτη «συνάντηση» που είχε με τον Αστέρη και την Αργυρώ στο αεροδρόμιο, από όπου θα αναχωρούσε για τα Γιάννενα, επέστρεψε. Μαζί του κατέβηκε στην Κρήτη και ο Βαγγέλης. Ο αδελφός του Σταύρου θέλει να βάλει μια απόσταση ανάμεσα στον ίδιο και τους διώκτες του, τους ανθρώπους στους οποίους χρωστάει λεφτά από τον τζόγο.

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού»:
Ο Βαγγέλης, παρά τα όσα του σέρνουν οι φανατικοί της σειράς στο Twitter, προσπαθεί να καθησυχάσει τον αδελφό του για να μην διαλύσει τον γάμο του «εδώ και τώρα» μετά από την συνάντηση Αργυρώς – Αστέρη στο σπιτάκι στο βουνό. 
Όμως, ο Σταύρος είναι ασυγκράτητος. Η πίκρα του για την προδοσία της γυναίκας την οποία «διέσωσε» σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής της, της στάθηκε στη εγκυμοσύνη της και φρόντισε το παιδί της σαν να ήταν δικό του τον έχει συντρίψει.

Το πάθος του για εκδίκηση θα θολώσει την κρίση του και θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να πάρει τον μικρό Πετρή μακριά από τη μητέρα του. Με αυτό τον τρόπο πιστεύει ότι θα ανταποδώσει το χτύπημα και επιπλέον θα έχει κοντά του το παιδί το οποίο αγαπάει ειλικρινά. Το γεγονός ότι ο βιολογικός πατέρα του παιδιού είναι άλλος δεν τον πτοεί. Αντίθετα, στις συγκεκριμένες συνθήκες, ατσαλώνει τη θέλησή του. Ο Αστέρης, σε ό,τι τον αφορά, δεν είναι άξιος για να είναι πατέρας του παιδιού του.

Και ενώ ο Σταύρος βράζει μέσα του, σχέδια εκδίκησης επεξεργάζεται και η Καλλιόπη, η οποία έχει βρει νέο σύμμαχο στο πρόσωπο του Νικηφόρου.

 
Οι δύο μοναδικοί άνθρωποι από τις αντιμαχόμενες «φαμίλιες» που διατηρούν καθαρό βλέμμα απέναντι στα πράγματα είναι η Μαρίνα, η οποία, μετά από την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονία που ενορχήστρωσε ο Ευθύμης, ζει στιγμές ευτυχίας δίπλα στον αστυνόμο, και η γιαγιά Ειρήνη. Η τελευταία, μετά από όλες τις αποτυχημένες επεμβάσεις της στις ζωές των άλλων όταν ο γιος της, ο Μάρκος, ήταν νεαρός, έχει μόνο μία συμβουλή να δώσει στη εγγονή της: «Κάνε ό,τι σου λέει η καρδιά σου» της λέει.