Επικαιρότητα:

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχεται την Παρασκευή τη Ρούλα Κορομηλά

24 Νοε 2022 - 11:25 | Media
Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχεται την Παρασκευή τη Ρούλα Κορομηλά

Για πρώτη φορά η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη στο Mega. Δύο «κεφάλαια» της ελληνικής τηλεόρασης, οι γυναίκες που διαμόρφωσαν τις τηλεοπτικές συνήθειές μας τις δεκαετίες που ακολούθησαν την «απελευθέρωση» του τηλεοπτικού τοπίου και τη δημιουργία των ιδιωτικών καναλιών, έχουν βρεθεί live μπροστά στις κάμερες μόνο μία φορά. Πριν από 27 χρόνια στα γενέθλια του «Πρωινού Καφέ».

Με την ευκαιρία της έλευσης της Ρούλας στο κανάλι όπου παρουσιάζει εδώ και δύο σαββατοκύριακα την εκπομπή «Σπίτι με το Mega», η Ελένη θα την υποδεχτεί την Παρασκευή για μια τετ-α-τετ κουβεντούλα ως γυναίκα προς γυναίκα.

«Δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τα γενέθλια του “Πρωινού Καφέ”. Δεν είχαμε ποτέ η μία το τηλέφωνο της άλλης. Όμως την παρακολουθούσα με προσοχή όλα αυτά τα χρόνια να δω τι έκανε, τις επιλογές της, τον τρόπο που αντιδρούσε όταν κάποιος την έφερνε σε δύσκολη θέση.

Θα ήθελα κι εκείνη να με ρωτήσει πράγματα. Πως είναι δυο γυναίκες που εξελίχθηκαν στον ίδιο χώρο, μεγάλωσαν, ωρίμασαν και γεύτηκαν τόσα πολλά» είπε στην χθεσινή εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο: