Επικαιρότητα:

Asia Express: Κατέρρευσε η Χριστίνα Κολέτσα – Δεν μας σέβονται γιατί είμαστε γυναίκες

19 Νοε 2022 - 09:01 | Media
Asia Express: Κατέρρευσε η Χριστίνα Κολέτσα – Δεν μας σέβονται γιατί είμαστε γυναίκες

Για μια ακόμα φορά στο Asia Express, το βράδυ της Παρασκευής, η Χριστίνα Κολέτσα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό προκειμένου να τερματίσει στην καλύτερη δυνατή θέση μαζί με την παρτενέρ της. Το νέο αγώνισμα έμελλε, όμως, να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό από την αρχή ως το τέλος.

Έτσι, λίγο πριν το τέλος, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόριση καθώς και την κόπωση με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στην κάμερα του ταξιδιωτικού ριάλιτι! Πιο συγκεκριμένα, όσο κανένα αμάξι δεν σταματούσε για να τις πάρει μαζί του, η Χριστίνα Κολέτσα εξέφρασε αρκετά «γαλλικά» για να καταρρεύσει λίγο μετά σε κλάματα.

«Έχω φτάσει και άλλη φορά στα όρια μου αλλά αυτό το πράγμα με αδικία και όλο αυτό, επειδή είμαστε γυναίκες να μην σταματάνε στον δρόμο, δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Ένα από τα χειρότερα πράγματα που θεωρώ ότι υπάρχουν στην ανθρωπότητα είναι ο ρατσισμός. Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι πολύ μικρός άνθρωπος για να είσαι ρατσιστής. Αυτό το πράγμα που συμβαίνει εδώ πέρα είναι αδιανόητο. Και μόνο που είμαστε γυναίκες δεν μας σέβονται! Χωρίς να ξέρουν ούτε τι κάνουμε, ούτε γιατί το κάνουμε, δεν μας σέβονται. Δεν σταματάνε».

 
«Δεν ξέρω αν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτό το πράγμα εδώ πέρα. Η χώρα δεν ενδείκνυται για να είσαι γυναίκα και μόνη στον δρόμο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κολέτσα στο νέο επεισόδιο του Asia Express που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής μέσα από το πρόγραμμα του STAR.