Επικαιρότητα:

Καρφί Λιάγκα: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από συμπαρουσιαστής της Ελένης εκδιώχθηκε από το πάνελ

17 Νοε 2022 - 12:20 | Media
Καρφί Λιάγκα: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από συμπαρουσιαστής της Ελένης εκδιώχθηκε από το πάνελ

Για τη συνεργασία που έχει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό και όσα είπε προκαλούν αίσθηση.
 
«Ο Ουγγαρέζος με ρώτησε κι εμένα και τη Φαίη πέρσι που ήταν εδώ. Μου είπε ότι του είχε δοθεί η ευκαιρία να πάει στη Μενεγάκη. Του είπα στο καλό και με αγάπη. Συναντώ και τη Μενεγάκη στο Μεγανήσι και μου είπε πόσο χαρούμενη ήταν που πήρε τον Ουγγαρέζο.

Και τώρα βλέπω ότι εκεί που ήταν συμπαρουσιαστής ο Ουγγαρέζος, σιγά σιγά στο πάνελ πήγαινε μια θέση αριστερά, μια θέση αριστερά. Τα ξέρει ο Τεργιάκης αυτά» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Βαριά κουβέντα αυτό. Συμπαρουσιαστής δεν είναι κανένας στην εκπομπή της Ελένης. Η Ελένη παρουσιάζει την εκπομπή» είπε με τη σειρά του ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος συνεργάστηκε για 10 χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη.

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ και τώρα εκδιώχθηκε από το πάνελ και κάνει μια ωραία στήλη πεντάλεπτη δικιά του. Υπήρχαν εκπομπές που δεν εμφανίστηκε καθόλου ή εμφανίστηκε λίγο… Λες ότι παρεξηγήθηκε η Ελένη και τον έβαλε τιμωρία; Σαν καψόνι. Εσείς που έχετε συνεργαστεί με την Ελένη γίνονται καψόνια;».

«Εγώ 10 χρόνια εκεί δεν είχα κανένα καψόνι εναντίον μου. Υπήρξε και εκπομπή που μπήκα 2 λεπτά, υπήρξε και εκπομπή που ήμουν και για 2-3 ώρες στον αέρα», απάντησε ο Τάσος Τεργιάκης.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, γνωρίζει τι ακριβώς συμφωνία έχει γίνει ανάμεσα σε Ελένη Μενεγάκη και Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά δεν μπορεί να πει.

thecaller