Νίκος Μουτσινάς: «Γελάς πιο πολύ στον Σασμό από το GNTM»

17 Νοε 2022 - 06:32 | Media
Νίκος Μουτσινάς: «Γελάς πιο πολύ στον Σασμό από το GNTM»

Από κόσκινο για μια ακόμα φορά πέρασε ο Νίκος Μουτσινάς σύσσωμη την τηλεοπτική πραγματικότητα όπως και την showbiz την Τετάρτη μέσα από την Χρυσή Τηλεόραση στο «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ. Ανάμεσα σε άλλα σχόλια, ο ηθοποιός και παρουσιαστής εστίασε στο GNTM αλλά και την επιτυχημένη καθημερινή σειρά «Σασμός».

Ειδικότερα, με αφορμή ένα απόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε χαρακτηριστικά πως «παιδιά, πολύ στενάχωρο πια το GNTM! Δηλαδή γελάς πιο πολύ στον Σασμό! Δεν γίνεται… Εδώ πέρα κλαίνε αυτές κάθε μέρα καλέ… Στην Στοργή ήθελα να πω! Εν πάση περιπτώσει τι να σας πω»

«Να σας πω, όμως, κάτι. Αυτά είναι πολύ ωραία παραδείγματα για να καταλαβαίνουμε λίγο ότι μπορεί εύκολα να μπούμε σε μια συνθήκη που, αν την δούνε άλλοι άνθρωποι απ’ έξω, δεν καταλαβαίνουμε τι μας συμβαίνει. Για αυτό και λέμε πως όταν μας συμβαίνει κάποιοι θέμα πρέπει να κάνουμε μισό βήμα πίσω και δυο βήματα πάνω για να το δούμε» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και παρουσιαστής στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ.