Επικαιρότητα:

GNTM 5: Οι 41 υποψήφιες έτοιμες για το νέο challenge και την τελική 20άδα

04 Οκτ. 2022 - 17:49 | Media
GNTM 5: Οι 41 υποψήφιες έτοιμες για το νέο challenge και την τελική 20άδα

Το GNTM 5 είναι o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας της χώρας μας κι έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, προκλήσεις τελείως διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές. 

Οι auditions τελείωσαν και τα 41 υποψήφια μοντέλα, που πέρασαν στο bootcamp, καλούνται να δοκιμαστούν σε ένα δύσκολο και απαιτητικό challenge το οποίο θα καθορίσει την τελική 20άδα του GNTM 5!Νέα πρόσωπα, εντυπωσιακό σετ, τολμηρό styling με σέξι αξεσουάρ και μία φωτογράφιση που θα δυσκολέψει πολύ τις υποψήφιες.

Ο ταλαντούχος φωτογράφος μόδας Κώστας Σαπουνάς ξεκινά το shooting κι ανεβάζει τον πήχη ψηλά. Δημιουργώντας ρεαλιστικές και επαγγελματικές συνθήκες για τα κορίτσια. Μια από όλες τις κοπέλες θα πάρει το γνώριμο σε όλους Golden Pass και θα περάσει κατευθείαν στο σπίτι του GNTM 5.

Η Mary Vitinaros εισβάλλει στο GNTM 5
Το διεθνές top model με έδρα το Los Angeles και αξιοζήλευτη καριέρα στις μητροπόλεις της μόδας, κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο bootcamp. Καθώς θα παίξει ενεργό ρόλο ως model instructor. Η Vitinaros ποζάρει και η ίδια δείχνοντας στα κορίτσια τα μυστικά του modelling.

Η φωτογράφιση, που θα κρίνει ποια μοντέλα θα μπουν στο σπίτι του GNTM 5, κάνει τις υποψήφιες να… ιδρώσουν, να βάλουν τα δυνατά τους και να ποζάρουν με σέξι attitude, με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις των κριτών και να τους πείσουν ότι αξίζουν μία θέση στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου, η ακούραστη κριτική επιτροπή του GNTM 5, έχει, πραγματικά, δύσκολο έργο, καθώς τα περισσότερα κορίτσια έχουν το μοντελικό DNA τού σήμερα, που αναζητούν οι κριτές. 
Το Green Mile τα έχει όλα: αγωνία, χαρά, ενθουσιασμό, απογοήτευση, κλάματα και μία έκπληξη, που αφήνει τις υποψήφιες άφωνες. Ωστόσο, όλοι συμφωνούν πως το τελικό «μείγμα» του GNTM 5 χαρακτηρίζεται από διαφορετικότητα και υπόσχεται να είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτικό!

Δείτε το trailer του GNTM 5