Επικαιρότητα:

Γιάννης Μπέζος: Άστραψε και βρόντηξε για τις ηθοποιούς που κάνουν πλαστικές επεμβάσεις

23 Σεπ. 2022 - 11:41 | Media
Γιάννης Μπέζος: Άστραψε και βρόντηξε για τις ηθοποιούς που κάνουν πλαστικές επεμβάσεις

«Ό,τι αγαπώ» θα λέγεται η νέα μουσική εκπομπή που θα παρουσιάζει στην ΕΡΤ ο Γιάννης Μπέζος. «Στην εκπομπή που θα παρουσιάσω, θα επικοινωνώ πράγματα που πρέπει να ειπωθούν. Η εκπομπή μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Τίποτα δεν με φοβίζει. Δεν με φοβίζουν καθόλου τα σχόλια, θα κάνω ότι θέλω και ότι μου αρέσει. Οι σειρές που θα υπάρξουν φέτος, ναι μεν προσφέρουν εργασία, αλλά δεν ξέρω αν κάνουν καλό στην τηλεόραση», είπε στο Happy Day.

«Τα ριάλιτι για μένα είναι πoρνό, είναι υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων. Όσοι λένε στα παιδιά των ριάλιτι ότι αξίζουν να μπουν στο θέατρο, πουλάνε φρούδες ελπίδες. Δεν θα ασχολιόμουν με την πολιτική. Έχουν σταματήσει να μου γίνονται προτάσεις. Δεν υποστηρίζω ένα κόμμα, μόνο οι ανόητοι δεν αλλάζουν. Δεν έχω σκοπό να κλείσω την καριέρα μου. Πρέπει να ανησυχούμε για τη δική μας καριέρα κι όχι για των άλλων» είπε. 

Όσο για τους νέους; «Μου αρέσει από τη φύση μου να κουράζομαι, αυτή είναι η ξεκούρασή μου. Όταν ακούω νέους να λένε ότι κουράστηκαν, το θεωρώ αδιανόητο. Οι νέοι γεννιούνται κουρασμένοι και φταίνε οι γονείς γι’ αυτό. Ζούμε σε μια κοινωνία υποκριτών. Από τη μία κράζουν και από την άλλη φοβούνται μη χαλάσουν τα χρηστά ήθη».

Με αφορμή τη νέα μουσική εκπομπή «Ο,τι αγαπώ» που θα παρουσιάζει στο Open, ο Γιάννης Μπέζος έδωσε μια συνέντευξη στο Happy Day.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, απάντησε αν θα συνεργαζόταν με ηθοποιό που έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, ενώ χαρακτήρισε τα ριάλιτι «πορνό».

«Δεν με φοβίζουν καθόλου τα σχόλια που θα ακούσω για την εκπομπή. Θα κάνω ό,τι θέλω και ό,τι μου αρέσει» είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος για το νέο του ξεκίνημα.

Για τις 38 νέες σειρές που προβάλλονται τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στην τηλεόραση, ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε ότι «ναι μεν προσφέρουν εργασία, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να τις καταναλώσει ο τηλεθεατής».

«Δε θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει αισθητικά στο σώμα της.Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή η κοπέλα, δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού, που δεν θα το κάνει. Μάλλον δεν παίρνει τον ευατό της στα σοβάρα. Εγώ δεν χρειάζεται να την αποπάρω, έχει καταδικάσει τον εαυτό της από πριν», είπε στη συνέχεια ο Γιάννης Μπέζος για τις γυναίκες ηθοποιούς που έχουν κάνει πλαστικές ή άλλη παρέμβαση στο σώμα τους

Ο ηθοποιός πήρε θέση και για τα ριάλιτι: «Αυτά για μένα είναι πορνό. Το να χώσεις μερικούς ανθρώπους σε ένα μέρος και να αρχίσεις να κάνεις όλες αυτές τις ανοησίες, δήθεν ελεύθεροι και δήθεν να υποδύονται τον εαυτό τους, είναι υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων».