Επικαιρότητα:

Σασμός: Ο Στέλιος Μάινας μπήκε στη σειρά και το Τwitter τρελάθηκε – Θα σέβεστε

22 Σεπ. 2022 - 07:01 | Media
Σασμός: Ο Στέλιος Μάινας μπήκε στη σειρά και το Τwitter τρελάθηκε – Θα σέβεστε

Πάρτι στο Twitter με την εκδίκηση που φέρνει ο... Στέλιος Μάινας. Τα καλύτερα memes

Ο β’ κύκλος της επιτυχημένης σειράς Σασμός άρχισε δυναμικά κεντρίζοντας το ενδιαφέρον τηλεθεατών.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο Στέλιος Μάινας μπήκε στη σειρά ως «Παύλος Βρουλάκης». Ο ηθοποιός υποδύεται έναν σκληρό άνδρα που επέστρεψε στην Κρήτη προκειμένου να πάρει εκδίκηση.

Η είσοδος του Στέλιου Μάινα στη σειρά του Alpha ξεσήκωσε τους χρήστες του Twitter οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ο «Σασμός» συνεχίζεται απόψε, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, με τα επακόλουθα της… εισβολής του Παύλου Βρουλάκη, τον οποίον ενσαρκώνει ο Στέλιος Μάινας. Ο Παύλος προετοιμάζει μεθοδικά την επιστροφή του, μια επιστροφή που πρόκειται να βαφτεί με αίμα. Θα είναι αρκετές οι μνήμες του παρελθόντος, και η εικόνα της γιαγιάς, για να τον σταματήσουν; Οι τύψεις κυριεύουν την Καλλιόπη, καθώς οι αναμνήσεις της από το βράδυ του φονικού αποκαλύπτουν τη φρικτή αλήθεια. Σε κατάσταση πανικού, θα ζητήσει προθεσμία από τον Μανόλη, πριν πάει να καταθέσει στην αστυνομία. Μία απρόσμενη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς θα καταλήξει σε συμπλοκή με τον Σταύρο, και θα ξυπνήσει στον τελευταίο εκ νέου αμφιβολίες για τον γάμο του. Ο Αντώνης και η Ντίνα προσπαθούν να ανασυνθέσουν το παζλ της δολοφονίας του Άγγελου και να φτάσουν στον ένοχο. Η εμφάνιση μίας μάρτυρος από το πουθενά θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, ενώ μία ομολογία θα πέσει σαν βόμβα και θα ανατρέψει όλα όσα γνώριζαν οι αρχές για τη βραδιά του αποτρόπαιου εγκλήματος…

Σασμός: Το Twitter υποδέχτηκε θερμά τον Στέλιο Μάινα