Επικαιρότητα:

MasterChef: Αυτός αποχώρησε από το διαγωνισμό

14 Μαίου 2022 - 05:34 | Media
MasterChef: Αυτός αποχώρησε από το διαγωνισμό

Η κόκκινη ομάδα δέχθηκε την ήττα στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef και τα μέλη της έπρεπε να παλέψουν για την ασυλία, ούτως ώστε να γλιτώσουν από τη δοκιμασία αποχώρησης.

Καθώς οι παίκτες έχουν μειωθεί σημαντικά, αυτήν τη φορά δεν ακολούθησε διαδικασία ψηφοφορίας αλλά ασυλίας. Στον πρώτο γύρο δεν τα κατάφεραν η Ελπίδα Μορφούλη κι ο Νίκος Μπέρκας κι ήταν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Τους δυο τους ακολούθησε ο Γιάννος Σδούγκας, ο οποίος έχασε στην αναμέτρησή του με τον Πάνο Κουμουνδούρο.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσόρισαν στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον ταλαντούχο και διακεκριμένο chef Γιώργο Κατάρα, που έφερε ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο αντιγραφής. Οι τρεις υποψήφιοι χρειάστηκε να δείξουν στοχοπροσήλωση κι έμφαση στη λεπτομέρεια, ούτως ώστε να προχωρήσουν ένα βήμα παρά πέρα στο μαγειρικό διαγωνισμό. Τα όρια πλέον έχουν στενέψει επικίνδυνα κι όλοι θέλουν να φτάσουν στον τελικό του MasterChef. 
Ο παίκτης που είχε την χειρότερη προσπάθεια και συγκέντρωσε χαμηλή βαθμολογία, ήταν ο Νίκος Μπέρκας, ο οποίος αυτήν τη φορά δεν κατάφερε να γλιτώσει από την αποχώρηση.