Επικαιρότητα:

Αγριες Μέλισσες: Ενα διαζύγιο και ένας κρυφός γάμος. Τι θα δούμε από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

05 Φεβ. 2021 - 11:10 | Media
Αγριες Μέλισσες: Ενα διαζύγιο και ένας κρυφός γάμος. Τι θα δούμε από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

 Την ώρα που η Ελένη προσπαθεί να στείλει τον Βόσκαρη στη δικαιοσύνη, η Μυρσίνη έρχεται αντιμέτωπη με τον θύμο του Δούκα στη σειρά Άγριες Μέλισσες.
Ο Μάνος Βόσκαρης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όμως δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Την ίδια ώρα ένα διαζύγιο και ένας μυστικός γάμος έρχονται να βάλουν φωτιά στη συνέχεια της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Θα καταφέρει να γλιτώσει ο Βόσκαρης τη φυλακή στις «Άγριες Μέλισσες»;
Η εμφάνιση του Ματθαίου στον εισαγγελέα θα ανατρέψει τα δεδομένα στο επεισόδιο της Δευτέρας 8 Φλεβάρη της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο Βόσκαρης καλείται ν’ απολογηθεί. Θα καταφέρει να τη γλιτώσει αυτή τη φορά;
Ο Γραμματικός δεν καταφέρνει να αποσπάσει τις καταθέσεις που επιθυμεί απ’ τα θύματα του Βόσκαρη και όλα δείχνουν πως η υπόθεση οδηγείται σε ναυάγιο. Η Ασημίνα κάνει ένα μικρό βήμα προς τη Δρόσω, προκαλώντας την οργή της Μυρσίνης στο επεισόδιο της Δευτέρας 8 Φλεβάρη της σειράς «Άγριες Μέλισσες».
Η Ουρανία μπαίνει δυναμικά στο νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα, αλλά στο σπίτι εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα. Η Ζωρζέτ αποφασίζει να διεκδικήσει ανοιχτά τον Μελέτη. Θα καταφέρει να τον αποτραβήξει απ’ τον έρωτά του με την Πηνελόπη;

Η Ανέτ και η Ελένη θα δεχτούν από μια απρόσμενη επίσκεψη κι ένας γάμος θα πραγματοποιηθεί κρυφά, προκαλώντας καινούριες αναταράξεις, στο επεισόδιο της Δευτέρας 8 Φλεβάρη της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Αποκαλύπτεται ο κρυφός δεσμός Δρόσως – Κωνσταντή στις «Άγριες Μέλισσες»
Η εξαφάνιση της Σοφούλας και του Βόσκαρη προκαλεί αναστάτωση στο χωριό στο επεισόδιο της Τρίτης 9 Φλεβάρη της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο Μιλτιάδης υποψιάζεται πως ο Νικηφόρος και ο Δούκας θα στήσουν παγίδα στον Συνεταιρισμό και την ημέρα που ετοιμάζονται να υπογράψουν το καινούριο καταστατικό, αποφασίζει να διαλύσει τη σκευωρία του αδελφού του. Θα καταφέρει να πείσει και τους υπόλοιπους;
Ο κρυφός δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή θα πέσει στην αντίληψη κάποιου, που είναι γνωστός για τους μπελάδες που προκαλεί. Η σχέση του Μελέτη και της Ζωρζέτ δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς στο επεισόδιο της Τρίτης 9 Φλεβάρη της σειράς «Άγριες Μέλισσες».
Η Μυρσίνη σοκάρεται όταν ανακαλύπτει τα πραγματικά σχέδια του Δούκα για τον γάμο τους, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος θα πληροφορηθούν απ’ τον Αλέξη, μια τεράστια ανατρεπτική εξέλιξη, στο επεισόδιο της Τρίτης 9 Φλεβάρη της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Βόσκαρης μαθαίνει ότι πάει σε δίκη στις «Άγριες Μέλισσες»
Η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να δεχτεί το διαζύγιο και να φύγει απ΄ το σπίτι χωρίς μάχη στο επεισόδιο της Τετάρτης 10 Φλεβάρη της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο Νικηφόρος παίρνει τα ηνία του Συνεταιρισμού, ενώ ο Μιλτιάδης έχει θυμώσει που δεν τον άκουσαν. Ο Κωνσταντής με τη Δρόσω παλεύουν με όσα τους χωρίζουν, βάζοντας μπροστά την αγάπη τους.
 
Ο Βόσκαρης μαθαίνει πως θα πάει σε δίκη και ξεσπά στη Σοφούλα στο επεισόδιο της Τετάρτης 10 Φλεβάρη της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Εκείνη, όμως, εξακολουθεί να αρνείται τη βοήθεια του Άγγελου. Ο Μελέτης απομακρύνει τη Ζωρζέτ από κοντά του, ενώ η Ανέτ τον προτρέπει να έχει μια επαφή με την αδελφή του, τη Δόμνα, αλλά να την κρατήσει κρυφή.
Όλοι είναι δίπλα στην Ελένη που ανυπομονεί να τελειώνει με τον Βόσκαρη, στο επεισόδιο της Τετάρτης 10 Φλεβάρη της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο Μιλτιάδης κάνει πρόταση γάμου στη Βιολέτα, αλλά μια συμπλοκή ανάμεσα στον Μελέτη και τον Μιλτιάδη θα ξυπνήσει δυσάρεστες μνήμες σε όλους.
Ο Νικηφόρος φέρνει μια σκληρή συμφωνία με τον Ιγνατιάδη προς υπογραφή. Ποια θα είναι η αντίδραση των μελών του Συνεταιρισμού, στο επεισόδιο της Τετάρτης 10 Φλεβάρη της σειράς «Άγριες Μέλισσες»;

Ο Κωνσταντής βοηθάει τη Δρόσω να δει τον Σέργιο
Τα μέλη του Συνεταιρισμού καταλαβαίνουν τις πραγματικές προθέσεις του Νικηφόρου που υπογράφει τη συμφωνία, παρά τις αντιρρήσεις τους στο επεισόδιο της Πέμπτης 11 Φλεβάρη της σειράς «Άγριες Μέλισσες».
Το διαζύγιο του Δούκα και της Μυρσίνης πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Όλοι προσπαθούν να μάθουν τον λόγο και ν’ αποτρέψουν τον Δούκα που είναι ανένδοτος. Θα ενώσει το ζευγάρι, και πάλι, η απειλή του Βόσκαρη, στο επεισόδιο της Πέμπτης 11 Φλεβάρη της σειράς «Άγριες Μέλισσες»;
Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει τον Λάμπρο, τη Βιολέτα και την Ανέτ πως το συμβάν με τον Μελέτη ήταν ασήμαντο, ενώ η Ελένη αποκαλύπτει στο χωριό τι πέρασε στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη, προκαλώντας αναταραχή. Όλο το χωριό είναι απέναντι στον Βόσκαρη που προσπαθεί να πιαστεί από κάπου στο επεισόδιο της Πέμπτης 11 Φλεβάρη της σειράς «Άγριες Μέλισσες».
 
Ο Θέμελης καταρρακώνει άλλη μια φορά τον Μελέτη, υπονοώντας πως η Δόμνα τον χρησιμοποιεί. Ο Κωνσταντής βοηθάει τη Δρόσω να δει τον Σέργιο, ενώ η Ελένη προσπαθεί να βοηθήσει τη Μαδούρου να τα ξαναβρεί με τον άντρα της. Πώς θ’ αντιδράσει εκείνος απέναντι στον Βόσκαρη, στο επεισόδιο της Πέμπτης 11 Φλεβάρη της σειράς «Άγριες Μέλισσες»;