Επικαιρότητα:

Eurovision 2024: Αστακός το Malmö Arena - Όσα συμβαίνουν λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό

11 Μαίου 2024 - 20:25 | Eurovision
Eurovision 2024: Αστακός το Malmö Arena - Όσα συμβαίνουν λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό

Eurovision 2024: Μείνανε μόλις λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του 68ου διαγωνισμού μουσικής της Eurovision και το Malmö Arena έχει κατακλυστεί από κόσμο ενώ η Αστυνομία κάνει παντού αισθητή την παρουσία της. 

Υπό τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων και με μία γενικότερη ανησυχία να είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα, το gossip-tv και η Ζήνα Καρκαλά σας μεταφέρουν απευθείας από το Μάλμε της Σουηδίας τα όσα συμβαίνουν λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού.

Από νωρίς σήμερα το απόγευμα οι φαν του διαγωνισμού, ειδικά εκείνοι που έχουν πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την είσοδό τους στο Malmö Arena είχαν στηθεί στην ουρά για να περάσουν μέσα στο στάδιο ώστε να απολαύσουν τη βραδιά.

Μία βραδιά που πραγματικά θα είναι σίγουρα εκρηκτική, αν κρίνει κανείς από την ένταση που επικρατεί στα παρασκήνια.

Στους δρόμους γύρω από το στάδιο πάντως και στο Eurovision Village επικρατεί από νωρίς ένας μικρός... χαμός καθώς εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύς ο κόσμος που έχει έρθει από όλα τα μήκη και πλάτη της γης για να παρακολουθήσει τη βραδιά, είναι ακροβολισμένοι ανά λίγα μέτρα αστυνομικοί που ελέγχουν όποιον περνάει και... ό,τι κινείται προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα επεισοδίων ή -πολύ χειρότερα- μιας πιθανής τρομοκρατικής απόπειρας. Ακόμα και έφιπποι αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για λόγους ασφαλείας της περιοχής.

Μην ξεχνάμε ότι η συμμετοχή του Ισραήλ φέτος στον διαγωνισμό, έχει φέρει πολλές αντιδράσεις αλλά και πολλή ένταση με τις διαδηλώσεις υπέρ των παλαιστινίων να δίνουν και να παίρνουν όλες αυτές τις μέρες στη Σουηδική πόλη.

Εξασφαλίσαμε κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα και βίντεο από όσα συμβαίνουν στο Μάλμε, μόλις λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού. 

Δείτε παρακάτω:

Πηγή: gossip-tv.gr   
    
    
ΔΕΣ ΤΗ GALLERY - 9 PHOTOS