Επικαιρότητα:

Χριστούγεννα 2016 - Πρωτοχρονιά στην Αθήνα: Πού να πάμε;

23 Δεκ. 2016 - 08:02 | Διασκέδαση
Χριστούγεννα 2016 - Πρωτοχρονιά στην Αθήνα: Πού να πάμε;

Μπορεί να μην αποφασίσατε να φύγετε από την Αθήνα για τις ημέρες των Χριστουγέννων, όμως η πρωτεύουσα δεν θα σας απογοητεύσει, καθώς πλήθος εκδηλώσεων προγραμματίζετε για το Σαββατοκύριακο των εορτών.

Ορχήστρες στους δρόμους, καλλιτέχνες που δίνουν ξεχωριστές παραστάσεις, ολόκληρα... «μαγικά χωριά» για τα παιδιά στήνονται σε κάθε γωνιά και σε κάθε γειτονιά, για να συνοδεύσουν με το πνεύμα των γιορτών τις βόλτες αυτών των ημερών. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να χαρούν τα Χριστούγεννα και να διασκεδάσουν ξοδεύοντας από καθόλου έως ελάχιστα χρήματα - μέχρι φυσικά όσο αντέχει ο καθένας! Συναυλίες, μουσικές παραστάσεις και εκρηκτικά live που υπόσχονται να σας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά:

Μουσικές εκδηλώσεις, παιδικές παραστάσεις και δρώμενα έχει ετοιμάσει ο δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας το τριήμερο των Χριστουγέννων 24 – 26 Δεκεμβρίου στο κέντρο αλλά και στις γειτονιές τις πόλης.

Το Σάββατο 24/12 ο Διονύσης Σαββόπουλος μαζί με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου θα βρίσκονται μπροστά από τον κινηματογράφο Αττικόν, ο Παντελής Αμπαζής στη Φωκίωνος Νέγρη, το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής ΔήμουΑθηναίων με τον Κώστα Καραφώτη στη μουσική σκηνή στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ στον Εθνικό Κήπο ζωντανεύει η μαγεία του παραμυθιού για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Ανήμερα των Χριστουγέννων η Μάρθα Φριντζήλα περιμένει το κοινό στη μουσική σκηνή της πλατείας Κλαυθμώνος με το The Kubara Project Christmas Edition, ενώ τη Δευτέρα 26/12 η Monika θα δώσει μια εορταστική συναυλία σε μια από τις ομορφότερες πλατείες της πόλης, την πλατεία Αυδή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου

Θέατρο Γκλόρια (Ιπποκράτους 7, Αθήνα τηλ. 210 3600832)

12:00 Λάχανα και Χάχανα «Η Στριγγλένια και η Τραγουδομηχανή». Η νέα πρωτότυπη παιδική μουσικοθεατρική παράσταση, με ευρηματική πλοκή, γάργαρο χιούμορ που πραγματεύεται τον παιδικό εκφοβισμό και την αποδοχή της διαφορετικότητας. Κείμενο/μουσική/σκηνοθεσία: Τάσος Ιωαννίδης

Κρατήσεις θέσεων: καθημερινά, 10.30-13.30 & 17:00- 21.30, τ.: 2103642334

Εθνικός Κήπος, είσοδος από Λεωφ. Αμαλίας

12:00 Εορτασμός 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Παραμυθιού

«Η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη, οι Επτά νάνοι και οι καλικάντζαροι των Χριστουγέννων». Μια άμαξα φτιαγμένη από πάγο που την οδηγούν δύο άλογα. Δύο πριγκίπισσες, ο πρίγκιπας, ένας χιονάνθρωπος και επτά νάνοι να φυλάνε το θησαυρό πριν τον πάρουν οι καλικάντζαροι... και όλα αυτά ζωντανεύουν στο ονειρεμένο σκηνικό του Εθνικού Κήπου

Πεζόδρομος Φωκίωνος Νέγρη

13:00 «Ο Παντελής Αμπαζής εντός έδρας στη Φώκα Νέγρα».  Συμμετέχει η Ανωτάτη Ζαμπετική και ο Λάκης Παπαδόπουλος

Οδός Σταδίου (μπροστά από τον κινηματογράφο «Αττικόν»)

15:00 Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου  Αθηναίων σε ένα χριστουγεννιάτικο happening με κάλαντα και άλλα τραγούδια στη Σταδίου, ακριβώς έξω από το καμένο «Αττικόν»

Μουσική Σκηνή Πλατείας Κλαυθμώνος

17:00 Συναυλία με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής και τον Κώστα Καραφώτη. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ηλίας Άγγελος

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου

Θέατρο Κάππα (Κυψέλης 2, Αθήνα τηλ. 2108831068)

11.30 Παιδική θεατρική παράσταση «Στην κιβωτό στις οχτώ» Το διεθνές best seller του Ulrich Hub φτάνει στην Ελλάδα σε μια παράσταση με ηθοποιούς και μουσικούς, σκιές, ειδικές κατασκευές και πολυμέσα.

Μουσικοί συνοδοιπόροι ζωντανά στη σκηνή οι Burger Project

Κρατήσεις θέσεων: Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-14.30, τ.:2107777104&124

Μουσική Σκηνή Πλατείας Κλαυθμώνος

20:00 Συναυλία με τη Μάρθα Φριντζήλα με το Kubara Project Christmas Edition

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης»

20.30 George Frideric Handel «O Mεσσίας»

Ερμηνεύουν: Mαρία Παλάσκα (σοπράνο), Xanier Sabata (κόντρα τενόρος), Juan Sancho (τενόρος), Χριστόφορος Σταμπόγλης (μπάσος).

Συμμετέχει η Χορωδία Δήμου Αθηναίων & η Καμεράτα-Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής σε όργανα εποχής.

Διδασκαλία χορωδίας: Σταύρος Μπερής

Μουσική διεύθυνση: Mύρων Μιχαηλίδης

Εισιτήρια-πληροφορίες: Εκδοτήρια τ. 210 7282333

Ομαδικές κρατήσεις : τ. 210 7282367

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου

Θέατρο Ακροπόλ (Ιπποκράτους 9, Αθήνα τηλ. 2103648303)

12:00 Παιδική θεατρική παράσταση «Οι Τρεις Σωματοφύλακες, όλοι για έναν και ένας για όλους!» Το περιλάλητο μήνυμα των σωματοφυλάκων, βαθιά ανθρώπινο, διαχρονικό και επιτακτικό όσο ποτέ άλλοτε, αποτελεί τον εκπαιδευτικό στόχο της παράστασης. To αριστούργημα της γαλλικής λογοτεχνίας του Αλέξανδρου Δουμά, σε θεατρική διασκευή Φιλίππου Μανδηλαρά, σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη και μουσική Θωμά Καραχάλιου

Κρατήσεις θέσεων: Τρίτη-Παρασκευή 10:00-15:00, Σάββατο 11:00-

17:00 & Κυριακή 10:00-17:00, τ.: 2182189158 -9 & 2182189160

Πλατεία Αυδή

19:00 Συναυλία με τη Monika

Όπως σημειώνει ο δήμος σε ανακοίνωσή του, το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί.


Η ορχήστρα ΓΙΑΝ ΒΑΝ στον Πεζόδρομο Βαλτετσίου
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτων Εκδηλώσεων του Οργανισμού Πολιτισμού Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) "Στην Γειτονιά των Εξαρχείων", η ορχήστρα ΓΙΑΝ ΒΑΝ παρουσιάζει αγαπημένες μουσικές. Θα προηγηθεί μικρό αφιέρωμα στον ποιητή Νίκο Καββαδία.

Ελεύθερη Είσοδος

Gypsy jazz μελωδίες στο Ίλιον
Παρασκευή 23 Δεκέμβρη
Δύο από τα πιο δραστήρια σχήματα της αθηναϊκής gypsy jazz και swing σκηνής, οι Manouchdrome και Μπάντα Ταπί ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα δυνατό live στο IΛΙΟΝ plus.

ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.30. Τιμή εισόδου: 8 ευρώ.

Προπαραμονή Χριστουγέννων στο Διογένης Studio
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου
Οι πρωτοπόροι της Nu-jazz μουσικής, Club des Belugas, σε super χορευτική διάθεση θα συναντήσουν ένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα σχήματα της ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής τους Mikro και τη Μαρίζα Ρίζου με την ξεχωριστή φωνή και τη δυνατή σκηνική παρουσία.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, Διογένης Studio, στο πλαίσιο του ATHENS MUSIC FESTIVAL. Mέρος των εσόδων από τις παραστάσεις θα προσφέρεται για την υποστήριξη των αστέγων.

Ελένη Τσαλιγοπούλου και Bogaz Musique
Παραμονή Χριστουγέννων και Παραμονή Πρωτοχρονιάς
Η ιδανική πρόταση για τις γιορτές των Χριστουγέννων καθώς και για την αλλαγή του χρόνου μας έρχεται από την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Boğaz Musique που μας προσκαλούν να τις περάσουμε μαζί στο κέντρο της Αθήνας, στη μουσική σκηνή «Σφίγγα».


Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique στήνουν στη σκηνή της Σφίγγας μια συναρπαστική μουσική γιορτή, γεμάτη από τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, παρουσιασμένα με αριστοτεχνικά ανανεωμένο ήχο αλλά και καθηλωτικές ερμηνείες.

Μουσική σκηνή ΣΦΙΓΓΑ, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής – Αθήνα, (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12) θα υπάρχει και μενού για όσους το επιθυμούν. Λεπτομέρειες στο www.sfiga.gr.

Οι τιμές για τις παραμονές (24/12 και 31/12) διαμορφώνονται ως εξής: 
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 15€ με μπύρα ή κρασί

Στο τραπέζι: με ένα ποτό 25€, κρασί ανά δύο άτομα 70€ και φιάλη ποτού 140€,

Χορωδίες μας ταξιδεύουν στο «The Christmas Factory»
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα αυτής της χρονιάς είναι πιο πλούσιο από ποτέ και είναι από μόνο του ένας λόγος για να επισκεφτείς το Μαγικό Εργοστάσιο των Χριστουγέννων! Υπέροχες χορωδίες, έγχορδα και πνευστά, μια εντυπωσιακή μπάντα κρουστών, μια μεγάλη ορχήστρα, χορός, τραγούδια, τρελά party, θα βρίσκονται μέσα στο “The Christmas Factory” και θα δίνουν το πιο χαρμόσυνο μήνυμα, θα προσφέρουν χαρά, γέλιο, μαγεία, έκπληξη, ζεστασιά!


The Chistmas Factory, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων,
Ώρες λειτουργίας: 10.00 πμ – 10.00μμ, aΤιμή εισιτηρίου: 5,50 ευρώ
Δευτέρα - Παρασκευή 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός. Η προσφορά ισχύει έως και 23 /12.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνεται στην τιμή εισόδου.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα & Έλλη Πασπαλά στο Gazarte
Ανήμερα των Χριστουγέννων
Τραγούδια και μελωδίες σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι που συναντά την Ανατολή και την Δύση θα ακουστούν από την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Έλλη Πασπαλά στο Gazarte.
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, Τηλ: 2103452277

Χριστουγεννιάτικη συναυλία εκκλησιαστικού οργάνου
Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου
Στο εκκλησιαστικό όργανο του Μεγάρου, μοναδικό στην Ελλάδα, η Ουρανία Γκάσιου ερμηνεύει θρησκευτικά έργα των Μπαχ, Μότσαρτ, Χαίντελ, Μεσσιάν και χαρμόσυνη μουσική των Χριστουγέννων.

Στο Μέγαρο Μουσικής-αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης»,  Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αμπελόκηποι, Τηλ: 2107282333

Μουσικά Παραμύθια με την Καμεράτα σε αφήγηση Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη
26, 27, 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου
Το κλασικό έργο «Ο Πέτρος και ο Λύκος» του Σεργκέι Προκόφιεφ και η Πρώτη Συναυλία του Αρκούδου Πάντινγκτον του Χέρμπερτ Τσάπελ παρουσιάζονται με τη συνοδεία των Μουσικών της Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής σε αφήγηση Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και μουσική διεύθυνση της αρχιμουσικού Ζωής Ζενιώδη, από την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και για 6 μόνο παραστάσεις: 26, 27, 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.


Τιμές εισιτηρίων:
30€, 22€, 15€, 9€ και παιδικό με έκπτωση 30%
Φοιτητές, ΑΜΕΑ, Άνεργοι και άνω των 65 ετών 8€

Χριστούγεννα στο Half Note!
Παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων
Οι Jumpin’ Up έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα,  για μια σειρά μοναδικών εμφανίσεων στη σκηνή του Half Note, από Τετάρτη 21 έως Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου. H μπάντα έχει σαν όχημά της το jive, το swing και το rhythm & blues όπως αυτό  διαμορφώθηκε και παίχτηκε στα αμερικάνικα στέκια στις δεκαετίες ’40 και ’50.
 
Half Note Jazz Club,  Τριβωνιανού 17, Μετς, Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310 | www.halfnote.gr | www.viva.gr, Ωρες έναρξης:  Παρ., Σαβ., Κυρ.: 22:30, Δευτ. - Πεμ.: 21.30
Είσοδος: 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β’ Ζώνη), 30 ευρώ (Α’ Ζώνη)
Παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων: Υποχρεωτική κατανάλωση φιάλης.

Τhe Christmas 80s Party
Τα Σάββατα από (24-31 Δεκεμβρίου και 7 Ιανουαρίου).
Η Πωλίνα, ο Κώστας Μπίγαλης και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος με τα τραγούδια τους και
και το μοναδικό κέφι που ξέρουν να δημιουργούν θα μας χορέψουν στους ρυθμούς τους τα τρία Σάββατα των γιορτών: την παραμονή Χριστουγέννων, την παραμονή Πρωτοχρονίας και το Σάββατο 7 Ιανουαρίο

Στο Κύταρρο, Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Βικτώρια, Τηλ: 2108224134

Γιορτές στο 'Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη νέα χρονιά με τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία «Στον Βυσσινόκηπο» την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου. Μια μουσική πρόταση πάνω στην τελευταία ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη, τη βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Άντον Τσέχοφ, με έργα Ρώσων συνθετών για Φλάουτο και Πιάνο Tchaikovsky, Prokovief, Shostakovich.

Ξέφρενο pop swing στο πιο «καυτό» ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς!
Μετά τις περσινές sold out εμφανίσεις της, η μοναδική Αμερικανίδα τραγουδίστρια
και performer Robyn Bennett επιστρέφει δριμύτερη και ανανεωμένη μαζί με το
εκρηκτικό γκρουπ της Bang Bang στη σκηνή του Half Note Jazz Club, στο πιο
«καυτό» ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς! Aπό Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 έως και Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα.
Είσοδος: 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β’ Ζώνη), 30 ευρώ (Α’ Ζώνη)
 Παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς: Υποχρεωτική κατανάλωση φιάλης.

Η Καμεράτα μας χαρίζει το πρώτο βιεννέζικο βαλς της χρονιάς!
Τετάρτη 4 Ιανουαρίου
Πιστή στο ραντεβού της με την αρχή της καινούργιας χρονιάς, οι μουσικοί της κοσμοαγάπητης Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, ή Αrmonia Atenea, όπως είναι διεθνώς γνωστή, υπό τη διεύθυνση του χαρισματικού, κορυφαίου έλληνας μαέστρου Γιώργου Πέτρου, μας εισάγουν στο 2017, με το στροβιλισμό των βιεννέζικων βαλς.

Το λαμπερό αθηναϊκό σύνολο με τη διεθνή ακτινοβολία θα απολαύσουμε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στις 8:30 το βράδυ, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

Τιμές εισιτηρίων:
14 €, 25 €, 35 € και 50 € (Διακεκριμένη Ζώνη).
Ειδικές τιμές: 7,50 € (Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ), 9,50 € (65+, πολύτεκνοι).
 
Ρεβεγιόν στις πίστες

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες δεν αφήνουν τα μικρόφωνα τις ημέρες των γιορτών και περνούν τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, επάνω στο stage, παρέα με τους θαυμαστές τους.

Έτσι, οι μεγάλες πίστες είναι έτοιμες να υποδεχτούν και αυτές τις γιορτές τον κόσμο και υπόσχονται διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πώς θα λειτουργήσουν όμως τα νυχτερινά κέντρα τις ημέρες των γιορτών;

Σε κάποια από τα νυχτερινά κέντρα θα υπάρχει μία έξτρα χρέωση, κυρίως ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ σε κάποια θα σερβίρεται και ειδικά διαμορφώμενο μενού.

Το peoplegreece.gr συγκέντρωσε τις απαραίτητες πληροφορίες για τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Πού θα γιορτάσουμε φέτος;
Ακτή Πειραιώς με Γιώργο Νταλάρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Κότσρα και Γιάννη Ζουγανέλη
Ανοιχτά: Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή / Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
150 ευρώ η φιάλη.

Στη σκηνή της Ακτής της οδού Πειραιώς, συμπράττουν  ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σε ένα πρόγραμμα με εξαιρετικούς μουσικούς, ωραίες μουσικές και τα καλύτερα τραγούδια τους.  Ένα πρόγραμμα που έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και σχόλια!

«Έναστρον – Σημείο G»:Γ. Μαζωνάκης
Ανοιχτά: Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή / Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
160 ευρώ η απλή φιάλη
180 ευρώ η special φιάλη
Mazonakis.jpg
Το υπερθέαμα του Γιώργου Μαζωνάκη στο «Σημείο G», τον απόλυτο προορισμό της πόλης,

 
Το υπερθέαμα του Γιώργου Μαζωνάκη στο «Σημείο G», τον απόλυτο προορισμό της πόλης,

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.hit-channel.com/giorgos-mazonakis-simio-g-2-dekemvriou/108199

Το υπερθέαμα του Γιώργου Μαζωνάκη στο «Σημείο G», αποτελεί τον απόλυτο προορισμό της πόλης.

Estate με την Νατάσα Μποφίλιου και τον Θέμη Καραμουρατίδη
Ανοιχτά την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 23-24-25/12 και Παρασκευή 30/12.

Eνα απρόβλεπτο πρόγραμμα – γιορτή, από την Νατάσας Μποφίλιου και τον Θέμη Καραμουρατίδη.

ΦΩΣ με την Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή
Ανοιχτά το Σάββατο 24/12 και 31/12 στις 23:00 και Κυριακή 25/12 και 1/1 στις 21:00

Η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Καίτη Γαρμπή με τη διαχρονική φωνή και η δυναμική Στέλλα Καλλή που ξεχωρίζει με την παρουσία της τα τελευταία χρόνια βάζουν «φωτιά» στην αθηναϊκή διασκέδαση.

Acro με τον Γιώργο Σαμπάνη, τη Μαλού και την Demy
Ανοιχτά Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, 23, 24, 25/ 12 και 31/12 και 1/1.
Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο τραγουδοποιός και συνθέτης της νέας γενιάς έρχεται στο ACRO Club για 4η σεζόν και στήνει ένα εκρηκτικό live party. Στο πλευρό του η Μαλού και η Demy.

Vox με τον Αντύπα και Γιώργο Γιαννιά και Ελένη Χατζίδου
Ανοιχτά Σάββατο και Κυριακή, 24-25/ 12 και 31/12 και 1/1.

Αυτοκίνηση με Stan , Χριστίνα Σάλτη και Animado
Ανοιχτά Σάββατο, Κυριακή 24-25/12 και 31/12 και 1/1.
Στις 31/12 οι τιμές θα είναι 150-170-200 ευρώ ανά 4 άτομα (απλή, special και premium φιάλη).
Ο Stan ηγείται για πρώτη φορά ενός σχήματος στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας στον ιστορικό χώρο της «Αυτοκίνησης».

Κέντρο Αθηνών με Σάκη Ρουβά, Πάολα και Τάμτα
Παρασκευή και Σάββατο 23, 24, 30 και 31/12 και 6 και 7/1, Κυριακή 25/12 και 1/1.
Rouvas.jpg
Ο Σάκης Ρουβάς και η μοναδική λαϊκή ερμηνεύτρια, παρουσιάζουν ένα εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα. Μαζί τους η Τάμτα

Hotel Ερμού  με την Άννα Βίσση
Ανοιχτά την Παρασκευή και Σάββατο, 23, 24, 25/ 12 και 30, 31/12

4711 με τον Διονύση Σχοινά
Ανοιχτά Παρασκευή και Σάββατο, 23, 24, 25/ 12 και 30, 31/12.

Φωταέριο με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Χρήστο Μενιδιάτης
Ανοιχτά Παρασκευή και Σάββατο 23, 24, 25/ 12 και 30-31/12
Fantasia με Κωνστανίνο Αργυρό, Ελένη Φουρέιρα και Πέτρο Ιακωβίδη
Ανοιχτά: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 23, 24, 25/ 12 και 30-31/12, και 1 & 6, 7, 8/1 και Πέμπτη 5/1.

Caramela με τον Γιώργο Τσαλίκη, Χριστίνα Κολέτσα, Κυανός και Knock Out
Ανοιχτά  Πέμπτη, Παρασκευή, Σαββάτο, Κυριακή 22, 23, 24, 25, 29, 30, 31/12 και 1/1.

Club 22 με τον Πάνο Κιάμο και τον Νίκο Κουρκούλη
Ανοιχτά Πέμπτη, Παρασκευή, Σαββάτο, Κυριακή, 22, 23, 24, 25, / 12 και 29, 30, 31/12 και 1/1.

Teatro με Βασίλη Καρρά και Νότη Σφακιανάκη
Ανοιχτά: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, 22, 23, 24, 25/ 12 και 31/12 και 1/1.

Βοτανικός με Μάκη Δημάκη και Πωλίνα Χριστοδούλου
Ανοιχτά  Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, 22, 23, 24, 25/12 και 31/12 και 1/1.
Ο Μάκης Δημάκης αναλαμβάνει τονα απογειώσει τις βραδιές μας! Μαζί του, η Πωλίνα Χριστοδούλου και μια εξαιρετική ομάδα ανερχόμενων τραγουδιστών.

Posidonio με Γιάννη Πλούταρχο και Πέγκυ Ζήνα
Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, 23, 24, 25/ 12 και 31/12 και 1/1.

Vertu με Ηλία Βρεττό, REC και Ειρήνη  Παπαδοπούλου
Ανοιχτά Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, 23, 24,25/12 και 31/12 και 1/1.
Ο Ηλίας Βρεττός δίνει τον καλύτερο του εαυτό στις ζωντανές εμφανίσεις με τους REC και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Frangelico με τον Νίκο Μακρόπουλο, την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάκη Αρσενίου
Ανοιχτά  την Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, 22, 23, 24/12 και 29, 30, 31/12. Την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα υπάρχει μενού με φαγητό και γλυκό.

Fever με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Στέλιο Ρόκκο
Ανοιχτά την Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, 23-24 και 25/ 12 και 31/12 - 1/1.

YΤΟΝ με τον Νίκο Βέρτη
Ανοιχτά το Σάββατο και Κυριακή, 24-25/12 και 31/12- 1/1.

Anodos με τον Χρήστο Κυριαζή, τους Onirama και τους Stereo Soul
Ανοιχτά Σάββατο και Κυριακή, 24-25 και 31/12- 1/1.

Box με τις Melisses, τους Otherview και τη Josephine
Ανοιχτά την Παρασκευή και Σάββατο, 23-24/ 12 και 30-31/12 και Κυριακή 25/12