Επικαιρότητα:

Αθήνα: Πράσινες οάσεις για καφέ και ποτό

18 Ιουλ. 2016 - 09:38 | Διασκέδαση
Αθήνα: Πράσινες οάσεις για καφέ και ποτό

Αφήνουμε για λίγο της παραθαλάσσιες βόλτες μας και τη διασκέδαση εκεί που σκάει το κύμα για να  αναζητήσουμε γερές δόσεις ηρεμίας και τονωτικές ανάσες δροσιάς που προσφέρουν πέντε «καταπράσινα» καφέ τις καυτές ημέρες και νύχτες του καλοκαιριού.

Υάδες
Μια επίσκεψη στις Υάδες για καφέ, ποτό ή φαγητό αποτελεί μια έξυπνη επιλογή που συνδυάζει διασκέδαση και ηρεμία. Ο όμορφος, προσεγμένος χώρος που δένει αρμονικά με το καταπράσινο τοπίο μέσα στο Αττικό Άλσος, καθώς και η εξαιρετική θέα στην πόλη, έχουν μετατρέψει τις Υάδες σε δημοφιλές στέκι για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας.

Αlsos Cafe Bar
Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στο Πεδίον του Άρεως, το Alsos all day café bar αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για μια γρήγορη «απόδραση» απο το θόρυβο της πόλης. Ο ανανεωμένος χώρος που συνυπάρχει αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον, περιλαμβάνει το all day café και το bar έχοντας εύκολη πρόσβαση, ελεύθερο parking και είσοδο από την οδό Ευελπίδων. Εδώ θα ξεκινήσετε την ημέρα σας με το αγαπήμενο σας ρόφημα, θα χορτάσετε με νόστιμα κρύα πιάτα και θα διασκεδάσετε έως αργά το βράδυ με μουσική από djs και δροσερά κοκτέιλ.

Piu Verde

«Κρυμμένο» μέσα σε ένα καταπράσινο άλσος, με τεχνητή λιμνούλα, γεφυρούλες και καταρράκτη το ανανεωμένο Piu Verde προσφέρεται για... ζεν καταστάσεις. Το πιο πράσινο και δροσερό στέκι της Αττικής βρίσκεται διαχρονικά στην περιοχή του Παπάγου  παρέχοντας ανάσες δροσιάς, νοστιμιές και λαχταριστές γεύσεις κάθε ώρα της ημέρας. Αν θελήσετε να απολαύσετε τον καφέ σας στο Piu Verde μαζί με τον τετράποδο φίλο σας, έπειτα από τη βόλτα σας στο 3.000 τ.μ. άλσος, αξίζει να γνωρίζετε πως το κατάστημα θα σας ανοίξει φιλόξενα τις πόρτες του και θα τον καλοδεχτεί.

Telescope Cocktail Garden
Στο λόφο του Προφήτη Ηλία στο Χαϊδάρι, βρίσκεται το all day «πράσινο» spot των Δυτικών προαστίων, Τelescope. Με ονειρική θέα σε κάθε σημείο της Αττικής θα δοκιμάσετε πιάτα μεσογειακής κουζίνας αν πεινάσετε, ενώ ευφάνταστα και πολύχρωμα κοκτέιλ θα σας ξεδιψάσουν καθώς παρατηρείτε τα αστέρια ή τη θέα με τα τηλεσκόπια που θα βρείτε στη βεράντα του.

Apollis lounge & beat
Σκαρφαλωμένο στο λόφο του Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη  το Apollis lounge & beat εκτός από ανάσα δροσιάς προσφέρει μια πανοραμική θέα του Λεκανοπεδίου της Αττικής που κόβει την ανάσα. Παράλληλα, το «αιγιοπελαγίτικο» Scherzo café του Apollis, πετυχαίνει επάξια να φέρει την κυκλαδίτικη αύρα στην Πετρούπολη.