Χάρις Αλεξίου - Τάνια Τσανακλίδου: Σε μια μοναδική συναυλία στο Κατράκειο

19 Ιουν. 2014 - 06:50 | Διασκέδαση

Με μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, οι δυο σπουδαίες καλλιτέχνιδες θα ξανασμίξουν για να πουν η μια στην άλλη «Τραγούδα θέλω να σε ακούω» κι αυτό το καλοκαίρι.

Η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου μαζί με τους «Nouveau Sextet & φίλοι», θα μας θυμίσουν τη μεγάλη επιτυχία αυτής της χρονιάς ξεκινώντας από το Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας (11/7) και συνεχίζοντας στη Σίβηρη (9/8) , τη Θεσσαλονίκη (8/9) και τον Βύρωνα (10/9).

Από το χθες ως το σήμερα, στο πιο ζωντανό μουσικό τοπίο, η σύμπραξη της Χαρούλας και της Τάνιας αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγες. Η ένωσή τους τα έχει όλα : Πάθος και δύναμη. Χιούμορ και οικειότητα. Εσωτερικότητα και Εξωστρέφεια. Όλα δοσμένα μέσα από μια κατάδυση στην πιο καλή περιοχή του ελληνικού μας τραγουδιού και στη συναρπαστική πορεία και των δύο ξεχωριστά.

Στη σκηνή μαζί τους οι «Nouveau Sextet», η «μπάντα αποκάλυψη» όπως χαρακτηρίστηκε από τον Τύπο και που δημιουργήθηκε από την ίδια τη Χάρι Αλεξίου , με τους έξη κορυφαίους σολίστες (Θωμάς Κωνσταντίνου, Σωτήρης Λεμονίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκας, Κώστας Μερετάκης, Κώστας Κωνσταντίνου και τους φίλους τους Παναγιώτη Τσεβά και Δημήτρη Μπαρμπαγάλα) να παίζουν δυνατά και ορμητικά τα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και να μην αφήνουν κανένα ασυγκίνητο στο άκουσμά τους.