Επικαιρότητα:

Athens Holiday Park : Αποχαιρετιστήριο party στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου

05 Σεπ. 2013 - 14:40 | Διασκέδαση

ATHENS HOLIDAY PARK: Το αποχαιρετιστήριο party του μεγαλύτερου θεματικού πάρκου ψυχαγωγίας έρχεται στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου με προσκεκλημένους τους αγαπημένους μας Xana Zoo! Αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους χαρίζοντας τους ατέλειωτες στιγμές χαράς, ξεγνοιασιάς και κεφιού! Πρωτότυπα και ευφάνταστα παιχνίδια δημιούργησαν την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού και ανέδειξαν το Athens Holiday Park στο πιο in παιδικό στέκι του φετινού καλοκαιριού!

Πτήσεις με τα υπέροχα ζωάκια, άλματα στην γειτονιά των τραμπολίνο, αγώνες ταχύτητας στα Kart, περιπλανήσεις στα κάστρα και τους μυστηριώδεις λαβυρίνθους, γιγαντιαίες τσουλήθρες, υδάτινες περιπέτειες είναι ανάμεσα στα 45 πρωτότυπα παιχνίδια που δεν πρέπει να χάσεις μέχρι την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου!

Το Athens Holiday Park θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους φίλους που έδωσαν το παρών σε μια παιδική γιορτή “μακράς διαρκείας” τους αποχαιρετά με ένα ξέφρενο μουσικό party παρέα με τους Xana Zoo, το παιδικό συγκρότημα του Μάνου Βαφειάδη που αγάπησαν οι μεγάλοι και λάτρεψαν οι μικροί!

Η Τερέζα, ο Βασίλης και η Αναστασία μαζί με την "Αγελάδα", τον "Φαταούλα", τον "Παπαγάλο" και όλη την υπόλοιπη θεότρελη παρέα θα βρεθούν στη σκηνή του Athens Holiday Park!  Με πολλά interactive παιχνίδια, δρώμενα και happenings, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν και να διασκεδάσουν μέσα από ατελείωτο παιχνίδι και χορό, σε έναν ασφαλή χώρο. Με πολλά φώτα και δυνατούς ήχους οι μικροί μας φίλοι θα ακολουθήσουν τις χορογραφίες που οι αγαπημένοι τους Xana Zoo θα τους δείξουν, θα ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες και θα τραγουδήσουν μαζί με το αγαπημένο τους συγκρότημα!

To Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλη την παρέα και το πλήρες πρόγραμμα των Xana Zoo ενώ την Κυριακή θα χορέψετε και θα φωτογραφηθείτε με τις αγαπημένες μασκότ! Σας περιμένουμε!

Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας του, το Athens Holiday Park στηρίζει τα παιδικά ιδρύματα “Παιδικά Χωριά SOS”, “Αγία Άννα” και “Αγία Φιλοθέη”. Συνδράμετε κι εσείς αυτήν την αξιόλογη πρωτοβουλία φέρτε σχολικά είδη, παιδικά ρούχα και παιχνίδια, τοποθετήστε τα στο ειδικά διαμορφωμένο κουτί αποθήκευσης και χαρίστε φωτεινά χαμόγελα στους άγνωστους σας φίλους! (Όσοι ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης θα έχουν μειωμένο εισιτήριο εισόδου –δηλ 4 ευρώ το άτομο αντί 8 ευρώ που είναι η κανονική τιμή του)

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Το Athens Holiday Park βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας. Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη: μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301) - μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 - Κάντζα) - με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)

ΩΡΑΡΙΟ

Το Athens Holiday Park λειτουργεί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 11π.μ. – 11μ.μ.

Athens Holiday Park 12.000 τετραγωνικά μέτρα 45 παιχνίδια 1 Εισιτήριο!

http://www.athensholidaypark.gr/