Επικαιρότητα:

Τα 3 ζώδια που τελειώνουν τις σχέσεις τους πριν από τις 31 Μαΐου

03 Μαίου 2024 - 12:42 | Ζώδια
Τα 3 ζώδια που τελειώνουν τις σχέσεις τους πριν από τις 31 Μαΐου

Έχουμε την τάση να θεωρούμε τον Μάιο ως τονωτικό και πολλά υποσχόμενο. Ενώ όλα αυτά προορίζονται να είναι αληθινά και ικανοποιητικά, είναι το πώς φτάνουμε σε αυτό το μέρος της ευτυχίας είναι το κλειδί εδώ, καθώς αυτός ο μήνας φέρνει μια νέα αρχή.

Ωστόσο, για να πετύχουμε μερικά από αυτά τα υπέροχα νέα ξεκινήματα, θα πρέπει να τερματίσουμε ορισμένα πράγματα στη ζωή μας που μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε. Για τρία ζώδια, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει το τέλος μιας σχέσης.

Για τα ζώδια που θα τερματίσουν τις αισθηματικές τους σχέσεις τον Μάιο, θα ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι λάθος. αυτό πρέπει να συμβεί. Το νιώθουμε στα κόκαλά μας και ξέρουμε ότι δεν μπορούμε πλέον να διατηρήσουμε τη σχέση μας.

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που τελειώνουν τις σχέσεις τους πριν από τις 31 Μαΐου

  • Δίδυμοι
  • Ζυγός
  • Υδροχόος

Δίδυμοι

Είναι εκείνη η ώρα. Εσείς το γνωρίζετε και ο σύντροφός σας το ξέρει, και αυτό σημαίνει ότι οι δυο σας έχετε κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσατε για να διορθώσετε τα πράγματα. Ωστόσο, αυτό το αίσθημα του «σωστού» δεν συνέβη ποτέ πραγματικά. Τον Μάιο του 2024, θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ξεφύγετε ο ένας από τον άλλον, καθώς το να μείνετε μαζί δεν είναι πλέον βιώσιμο.

Έχετε πολλές χρήσιμες διελεύσεις για να σας συνοδεύσουν στο ταξίδι σας, Δίδυμοι. Καταλάβετε λοιπόν αυτό: το σύμπαν συνεργάζεται μαζί σας και εσείς και ο σύντροφός σας δεν θα υποφέρετε. Αυτός ο χωρισμός είναι κάτι που ξέρατε ότι θα συμβεί αργά ή γρήγορα, και τώρα που ο Μάιος είναι εδώ, και οι δύο νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε αυτό που είναι σωστό . Σε αυτήν την περίπτωση, το σωστό είναι να το τερματίσουμε —μια για πάντα.

Ο πόνος έχει ήδη έρθει και παρέλθει. Τώρα μένεις με την πραγματικότητα αυτού που έχεις, που είναι μια κατάσταση με δύο άτομα να νιώθουν την ταυτόχρονη ανάγκη να είναι ελεύθεροι. Όλα είναι εντάξει, Δίδυμε, και παρόλο που δεν είναι η πιο ευτυχισμένη περίπτωση, αυτό το τέλος προκάλεσε τη μεταμόρφωση. Θα αποχαιρετήσετε ο ένας τον άλλον και θα ευχηθείτε ο ένας στον άλλον τα καλύτερα.

Ζυγός

Μπορεί να αισθάνεστε ότι ο Μάιος του 2024 είναι ένας ανεμοστρόβιλος συναισθημάτων, αλλά γνωρίζετε επίσης ότι «έτσι είναι η ζωή». Ακόμα κι αν τα συναισθήματά σας τρέχουν, όντας Ζυγός, τελικά θα ηρεμήσετε και θα διαπιστώσετε ότι όλα είναι δροσερά, ήρεμα και εφικτά. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι υπάρχει ένα κομμάτι δράματος εδώ και εκεί, χάρη σε εσάς και τον σύντροφό σας που αποφασίσατε, αμοιβαία, να τερματίσετε τη σχέση.

Αυτή η συμφωνία μπορεί να συμβεί μόνο όταν ηρεμήσετε και τυλίξετε το μυαλό σας γύρω από το τι θα συμβεί. Δεν θέλετε να κάνετε λανθασμένες ή περιττές κινήσεις, αλλά θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει πάρα πολλή κοσμική ενέργεια που σας τραβάει προς το χωρισμό και θα δείτε ότι αυτό πρέπει να συμβεί. Έτσι, θα συμβεί, Ζυγέ, και μέχρι να το παρατήσετε εσείς και ο σύντροφός σας, θα είστε και οι δύο ικανοποιημένοι να το κάνετε.

Κατά τη διάρκεια του Μαΐου, θα βρείτε κουράγιο σε μέρη που ποτέ δεν φανταζόσασταν δυνατά, και ενώ αυτή δεν είναι η πιο ευχάριστη πράξη, ο χωρισμός είναι κάτι που θα οδηγήσει σε καλύτερα πράγματα. Το ξέρεις και το ξέρει και ο σύντροφός σου που θα γίνει σύντομα. Ακολουθείς την καρδιά σου, Ζυγέ, και η καρδιά σου λέει ότι είναι χάσιμο χρόνου να μείνεις με κάποιον που δεν σε κάνει ευτυχισμένο. Ξέρεις τι πρέπει να γίνει, και έτσι το κάνεις.

Υδροχόος

Δεν είστε συνήθως το άτομο που κάνει πολλά για να κάνει ένα πράγμα να συμβεί ή να μην συμβεί. Αυτό που εννοείται με αυτό είναι ότι έχετε την τάση να θέλετε να «δείτε τι συμβαίνει», που είναι ο τρόπος σας να ξεπεράσετε τα χρήματα, ας πούμε έτσι. Έχετε παρατηρήσει ότι η ρομαντική σας σχέση δεν είναι πλέον διασκεδαστική. Έχει γίνει πολύ δύσκολο για εσάς, αλλά δεν έχετε κάνει καμία κίνηση για να το τερματίσετε.

Έπειτα, έρχεται ο Μάιος και βρίσκεις όλες τις κοσμικές δυνάμεις να χτυπούν το κρανίο σου και να σου λένε να ξυπνήσεις. Αξίζετε την ευτυχία, αλλά είστε δυστυχισμένοι στην παρούσα κατάστασή σας, οπότε κάντε κάτι γι’ αυτό. Αν και αυτή δεν είναι η συνηθισμένη σας απάντηση, ξέρετε ότι πότε πότε, πρέπει να είστε αυτός που θα μπείτε για να σώσετε τη ζωή σας, και τον Μάιο του ’24, θα σηκώσετε τα νεύρα σας και κάνοντας την πράξη.

Πηγή: .enikos.gr