Επικαιρότητα:

Λιάγκας-Σκορδά: Υπήρξε τρίτο πρόσωπο;

07 Νοε 2016 - 07:36 | Show Biz
Λιάγκας-Σκορδά: Υπήρξε τρίτο πρόσωπο;

Το ρεπορτάζ τρέχει! Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πάντες να ανβρωτιούνται τι ήταν αυτό που οδήγησε τελικά τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να ρίξουν τίτλους τέλους στο γάμο τους.

Αν και πολλοί θεωρούν πως υπήρχε ένα μεγάλο αγκάθι στο γάμο τους  δεν είναι λίγοι εκείνοι που απορούν για το αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους.

 Η αλήθεια είναι ότι τα προβλήματα δεν ξεκίνησαν τώρα, αντίθετα είχαν δημιουργηθεί εδώ και αρκετό καιρό, όπως αποκαλύπτει το ciao. Οι καλά γνωρίζοντες όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αναφέρουν πως η καθημερινή τριβή στην εκπομπή που επί πολλές σεζόν, φαίνεται ότι κούρασε κάποια στιγμή το ζευγάρι και ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που ο Λιάγκας έφυγε από την εκπομπή. Μια απόφαση που έφερε χιονοστιβάδα συνεπειών. Η Φαίη αισθάνθηκε ανασφάλεια που θα έμενε μόνοι, οι καυγάδες τους εντάχθηκαν στην καθημερινότητα του ζεύγους. Και τελικά έφερε το τέλος…

«Υπήρξε απιστία», «Ποιος κεράτωσε ποιον», είναι οι ψίθυροι που δίνουν και παίρνουν στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βγήκε στο φως όλη η αλήθεια! Συγκεριμένα έγινε αναφορά στο τρίτο πρόσωπο με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής να είναι πιο αποκαλυπτικός από ποτέ. Δείτε στο βίντεο τι είπε.