Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 24 Μαρτίου

24 Μαρ. 2016 - 11:31 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 24 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Επειδή θα παρατηρηθεί μεγάλη κίνηση στο περιβάλλον σας, πρέπει να είστε άψογοι στη συμπεριφορά σας, ώστε να αποφύγετε επιπολαιότητες, παρεξηγήσεις και συγκρούσεις. Προτιμήστε τη διπλωματία από τις δυναμικές διεκδικήσεις για να έχετε αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας ανεβαίνει και θα θελήσετε να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο, αλλά καλό θα ήταν να αναλύσετε πρώτα τις καταστάσεις για να μην ξεκινήσετε πάνω σε λάθος βάσεις. Για να ξεκολλήσετε από το παρελθόν που σας πλήγωσε ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να απαλλαγείτε από ό,τι σας βαραίνει και αν εμφανιστούν έντονα οι αδυναμίες σας, μην τρομάξετε, γιατί θα βρείτε τρόπους να τις ξεπεράσετε χωρίς να ζημιωθείτε. Για να είσαστε δίκαιοι προσπαθήστε να κρίνετε αντικειμενικά τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέπετε σε άτομα του περιβάλλοντός σας να εκμεταλλεύονται την καλή σας καρδιά και να σας ποδοπατούν. Βρείτε ποιοι είναι αυτοί που σας εχθρεύονται και απομακρυνθείτε, ώστε να παραμείνετε μόνο εκεί όπου υπάρχει καλή ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ: Οι εμπειρίες των τελευταίων μηνών σάς έχουν ωριμάσει κι έτσι τώρα γνωρίζετε καλύτερα τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, ιδιαίτερα αυτές που σας γεμίζουν ψυχολογικά. Οι πειρασμοί που θα τραβήξουν την προσοχή σας θα σας βάλουν σε γλυκές ερωτικές δοκιμασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρειάζεται να είστε περισσότερο ρεαλιστές και να κυνηγάτε μόνο αυτά που μπορείτε να κατακτήσετε στο παρόν, μια που αυτός ο μήνας φέρνει καινούργια ενδιαφέροντα σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Είναι προτιμότερο να αφήσετε τα μεγάλα σχέδια για αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Φερθείτε διπλωματικά σε διάφορες καταστάσεις που θα λάβουν χώρα τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό περιβάλλον σας, αφού αυτό είναι το πιο βασικό στοιχείο της επιτυχίας σας και της κοινωνικής σας καταξίωσης, και όχι είναι η δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σπαταλάτε άσκοπα χρήματα και αισθήματα, εφόσον οι προοπτικές σας είναι καλές σε όλα τα επίπεδα, ώστε να μην αυξηθεί το στοιχείο της υπερβολής στη ζωή σας. Προχωρήστε τα σχέδιά σας για υπερβάσεις, τώρα που νιώθετε περισσότερο έτοιμοι και δυνατοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνοδέψτε τις καλές πράξεις σας με ωραία λόγια, γιατί αλλιώς θα χαθούν και είναι κρίμα, αφού έχετε την όρεξη και παράλληλα τη δυνατότητα να κάνετε πολλά. Ενισχύστε την προδιάθεσή σας να ανταλλάξετε απόψεις και σκέψεις με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν θέλετε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες και τις καλές προθέσεις των άλλων, αφήστε στην άκρη τις άσχημες συνήθειες που έχετε και τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Μην αφήσετε αυτό το αίσθημα να καλύψει τις δυνατότητές σας, που είναι πολλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καθημερινότητά σας θα επιβαρυνθεί από μικρές αιτίες, με συνέπεια την κούραση. Εστιάστε την προσοχή σας σε νέα σχέδια και αποκολληθείτε από τα σφάλματα του παρελθόντος για να μη γυρίζουν οι σκέψεις σας στα τελευταία χρόνια που σας απογοήτευσαν.

ΙΧΘΥΕΣ: Μάθετε να συγχωρείτε τις αδυναμίες των άλλων, γιατί ακόμα και από κακές συγκυρίες μπορείτε να επωφεληθείτε και να εξομαλύνετε καταστάσεις που δεν φαίνονται εύκολες. Να είστε συγκεκριμένοι στις θέσεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας για να γίνεστε κατανοητοί.