Επικαιρότητα:

Έλληνες ηθοποιοί που τραυματίστηκαν στα γυρίσματα

23 Μαρ. 2016 - 16:56 | Show Biz
Έλληνες ηθοποιοί που τραυματίστηκαν στα γυρίσματα

 Πώς το να είσαι ηθοποιός δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, θέλησαν να δείξουν στην εκπομπή «ΦΜ Live», προβάλλοντας ένα βίντεο στο οποίο και ήταν συγκεντρωμένα κάποια από τα ατυχήματα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

Μπορεί κάποια από αυτά να έστειλαν τους ηθοποιούς ακόμα και στο νοσοκομείο, οι σκηνοθέτες ωστόσο θέλησαν να τα αφήσουν έτσι όπως είναι και να μην ξαναγυρίσουν τις σκηνές.

Στην ταινία «Η Αλίκη στο Ναυτικό» η ξιφολόγχη της Αλίκης πέρασε ξυστά από το μάτι του Ντίνου Καρύδη και λίγο έλειψε να τον τραυματίσει σοβαρά στο μάτι. Το ατύχημα έγινε αντιληπτό κατά τη διάρκεια του μοντάζ της ταινίας και ο σκηνοθέτης αποφάσισε να το αφήσει ως έχει.

Άλλο ένα μικροατύχημα συνέβη και το 1966 στην ταινία «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια», όταν μία κομπάρσος την ώρα της απεργίας που έπεφτε ξύλο και επικρατούσε σύγχυση, σκόνταψε και έπεσε κάτω χτυπώντας ελαφρά το πόδι της.

Το 1960 στην ταινία «Μανταλένα» την ώρα που η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ φιλιούνται και πέφτουν αγκαλιασμένοι στη θάλασσα, το κεφάλι της ηθοποιού χτυπάει με δύναμη στη βάρκα με αποτέλεσμα να σταματήσει το γύρισμα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με διάσειση.

Όχι μόνο η εθνική μας σταρ αλλά και ο Κώστας Τσάκωνας, στην ταινία «Κλασική περίπτωση βλάβης» τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από μία σκάλα.

Τα γυρίσματα σταμάτησαν για δέκα μέρες και η σκηνή παρέμεινε ως έχει.