Επικαιρότητα:

Δίδυμα Φεγγάρια: Τι θα δούμε σήμερα 23 Μαρτίου

23 Μαρ. 2016 - 16:46 | Media
Δίδυμα Φεγγάρια: Τι θα δούμε σήμερα 23  Μαρτίου

Η Ελισάβετ μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχτηκε από τους άντρες που έβαλε ο Δημήτρης, διατρέχοντας κίνδυνο να χάσει το μωρό. Την ίδια στιγμή η Αγάπη είναι διπλωμένη από τους πόνους, νιώθοντας ακριβώς όπως και η δίδυμη αδελφή της ενώ ο Φίλιππος την φροντίζει δείχνοντας με τη στάση του πως έχει αρχίσει να την εpωτεύεται.

Η Εύα ψάχνει να βρει τι κρύβεται πίσω από την απόλυτη ομοιότητα της Ελισάβετ με την Αγάπη. Όταν αργότερα πηγαίνει συμπτωματικά στο γραφείο του Μπρούνο για να κλείσει ένα μοντέλο, βλέπει την... Ελισάβετ στο μπουκ με τα μοντέλα.

Η φίλη της Αγάπης, η Κατερίνα που ήρθε από το Λονδίνο κρύβει μυστικά που θα βγουν στην επιφάνεια ενώ ο Φίλιππος είναι σίγουρος πως ξέρει την ταυτότητα της Αγάπης. Στην Πάρο ο Αργύρης πέφτει πάνω στην Αγάπη και τον Φίλιππο.

Η Αγάπη αρχίζει να θυμάται πως την κυνηγούσε, ο Αργύρης τρέχει για να τους αποφύγει και τα γεγονότα που ακολουθούν είναι μοιραία. Στο μεταξύ η Αλίκη ανακοινώνει στο Μπρούνο πως δεν θα κάνει τη διαφήμιση. Ο Μπρούνο εκνευρίζεται και πηγαίνει να συναντήσει τον Παύλο καθώς πιστεύει πως αυτός ευθύνεται για την άρνησή της.